Kapszulás kávék - Espresso Italia Speciale

Azt bizonyára Ön is tudja, hogy a mindennapi kávézásnak hazánkban is nagy múltra visszatekintő kultusza van. Hiszen kávézni jó, a kávézás pedig örömet jelent. A fenséges, lágy, könnyed, ám mégis erőteljes hatás mellett a kávézás olyan cselekedet a mindennapok során, amely egyet jelent a kikapcsolódással és a lelki, szellemi feltöltekezéssel.

Ám nem mindegy, hogy milyen minőségű kávét fogyasztunk, mint ahogyan az sem mindegy, hogy mindezt naponta milyen értékű pénzért tesszük. Mennyit vagyunk hát hajlandóak áldozni pénztárcánkból csak a kávézásra? A válaszok eltérőek lehetnek, de legyen szó a lakossági fogyasztókról, vagy éppen a kis- és középvállalkozások képviselőiről, mindenki törekszik kiadásainak minimalizálására, ezért, ha például egy kedvezőbb lehetőség adódik, érdemes máris kihasználni az adandó alkalmat egy esetleges változtatásra.

Az Olaszországból származó Espresso Italia „S” kapszulás kávé egyet jelent azzal a magas minőségű kávéval, amely nemcsak fenséges ízvilágot teremt fogyasztói számára, hanem fele annyiba kerül, mint a hazai piacokon fellelhető valamennyi más kávékapszula típus.

De mi nem elégszünk meg ennyi előnnyel. Az Espresso Italia „S” kapszulás kávé ugyanis ennél több lehetőséget rejt magában. Egyik legnagyobb előnye például, hogy ezek ún. kompatibilis kávékapszulák. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy valamennyi nagyobb kávékapszulás gépbe könnyen beleilleszthetőek. Rögvest tehát nem szükséges vadiúj kávégépet beszerezni ahhoz, hogy az Espresso Italia „S” világát Ön is közvetlenül megtapasztalja vagy, hogy lényeges megtakarításokat eszközöljön az Espresso Italia „S”-ra való átállás következtében.

Ha csak abból indulunk ki, hogy ma Magyarországon mintegy 800 db működő kávékapszulás gép működik, akkor már érzékelhető, hogy a vállalkozások milyen jelentős összegeket tudnak megtakarítani mindamellett, hogy vendégeik számára magas minőségű olasz kávéval tudnak szolgálni.

De vajon miben áll az Espresso Italia „S” minőségi kávékapszula lényege? Miért emeljük ki annak minőségi jelentőségét, mindamellett, hogy a hazai piacon ez rendelkezik a legversenyképesebb árral? Ide kattintva bővebben olvashat a kávékapszuláink titkáról!

Korábban tévesen azt feltételezték, hogy a fekete káros hatással van az egészségre. Mára kutatások támasztják alá a kapszulás kávé egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Egy tekintélyes amerikai folyóirat például nemrégiben arról számolt be, hogy a rendszeres, nagy mennyiségben elfogyasztott kávékapszula, segít megelőzni a második számú cukorbetegség kialakulását.
Ezenkívül a jó minőségű kávékapszula a fogakat is védi, mivel tudományosan bebizonyított tény, hogy a benne található összetevők, mint a klorogénsav, vagy a trigonellin megóvják a fogakat a Streptococcus Mutans baktériumtól. Ráadásul, ahogy a Georgia Egyetem egyik professzora bebizonyította, a kávékapszula az izomlázat is sokkal hatékonyabban orvosolja, mint mondjuk az aszpirin.

Egy online felmérés szerint, míg a kávézókban a különleges kávék jutnak főszerephez, addig otthon az eszpresszó a legnépszerűbb, mivel ez utóbbi könnyen elkészíthető. AzEspresso Italia „S” kávékapszulái egyszerre ötvözik az eszpresszó egyszerűségét a kapszulás kávé különleges luxus ízvilágával, így nem kell a kettő közül választania. Sőt, megízlelheti egyszerre mindkettőt egyetlen Espresso Italia „S” kávékapszulának köszönhetően.

Az Espresso Italia „S” kávékapszula mindkét nem nagy kedvence: a hölgyek imádják benne a különlegeset, a férfiak pedig azért rajonganak az Espresso Italia „S”kávékapszuláért, mert könnyen és gyorsan elkészíthető, ugyanakkor megvan benne az erő, ami lendületbe hoz.

Az Espresso Italia „S” kapszulás kávénak hála, valóban 100% kávé kerülhet a csészéjébe, ami mentes mindenféle tömegnövelő kávépótló szertől, miközben az Espresso Italia „S” kávékapszula páratlan ízvilágának köszönhetően összetéveszthetetlen minőséget képvisel. Ha ön többet akar a szimplán serkentő hatástól, és igazi élményt keres a kávézásban, nem fog csalódni az Espresso Italia „S” kávékapszulában.

Mert egy jó Espresso Italia „S” kávékapszulával újra fontos lehet a ceremónia: egy csésze finom, gőzölgő fekete, egy kényelmes fotel, egy újság, egy kis csend, egy kis pause a napi rohanásban, és aztán „mehet minden tovább”, „mert kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek”.

Az igazi kávé nem merül ki egyetlen ízvilágban, így az Espresso Italia „S” kávékapszulái az ínyencek ízlését is kielégítik. Hiszen, ahogy a borok esetében, kávé és kávé között is lehet különbség testességben, aromában, zamatban és savasságban egyaránt. Az Espresso Italia „S” kávékapszuláit a fűszeres zamattól a kakaós-csokis ízvilágig érdemes végigkóstolnia minden kávékapszula-kedvelőnek. Espresso Italia Speciale kávékapszula: Igazi élvezet az érzékeknek, hiszen „egy cseppje sem hétköznapi”!

BEJELENTKEZÉS
FACEBOOK
Híreink