Irodába, otthon - Espresso Italia Speciale

Igazi kényeztetés az érzékeknek, ha reggel otthon az ágyba hozza a kedves: Először az illata ébreszt, majd az íze hozza lázba a kedvét, az utolsó kortynál már valamennyi sejtje energiától vibrál. Nem is indulhatna ennél jobban a Nap. Vagy mégis?

A forrón gőzölgő, frissen főzött kapszulás feketekávé, akárcsak szerelemben az Igazi, akkor jó, ha igazi. És kávéban a nagy Ő nem más, mint a kiváló olasz Espresso Italia „S”. Ezt a különleges, mégis megfizethető kapszulás kávét kortyolgatva egy pillanatra megáll az idő, majd a problémák átláthatóak lesznek, az irodában a munka gördülékenyebben megy, és úgy feltöltődik energiával a szervezet a kávékapszulától, mint máskor egy kiadós nyaralás után. Az Espresso Italia „S” ezt tudja! Ezt is!

Ráadásul, mivel a kapszulás kávék között a legkedvezőbb árú feketéről van szó, így  az Espresso Italia „S” kávékapszulának hála több pénz marad a zsebében, miközben szabadon hódolhat kedvenc kávéaromájának, amit kényelmesen, webshopon keresztül bármikor megrendelhet. Így kimeríthetetlen lesz a készlete az Espresso Italia „S”-ból, miközben Ön is kimeríthetetlen lesz az Espresso Italia „S”-tól!  Ezzel a csúcsminőségű kapszulás kávéval különlegessé teheti még a legszürkébb hétköznapokat is, azáltal, hogy a legkedvezőbb áron csempészhet luxus minőségű feketekávét az otthonába vagy az irodába.

Az Espresso Italia „S” kávékapszula többet rejt szimpla kávénál, hiszen általa otthonába vagy munkahelyére varázsolhatja a toszkán vidék festői hangulatát, sodró temperamentumát, az ottaniak életszeretetét. Mintha csak épp egy olasz kávézó teraszán kevergetné el a lágy fehér tejhabot a feketével.

Válassza a 100%-os kávét tartalmazó Espresso Italia „S” kávékapszulát, azért, hogy Ön is minden fronton 100%-os lehessen!  Végre igazán kényelmessé teheti az életét otthon és az irodában, ugyanis az Espresso Italia „S” kapszulás kávé a legtöbb kapszulás kávéfőzővel (pl. Nespresso, Lavazza, Brando, Mocca d’or, Illy-be, Tchibo) kompatibilis. Azaz az Espresso Italia „S” kávékapszula nem csak kiváló minőségű, de kompatibilis termék is - „Egy cseppje sem hétköznapi”.

Európa népei közül az olaszok előttünk járnak az életélvezetben. Míg hazánkban a munka teszi ki napjaink nagy részét, addig az olaszok éppen ennyi időt szánnak a pihenésre, feltöltődésre. A kiváló minőségű Espresso Italia „S” kávékapszula ízeivel felfedezheti az élet napos oldalát.

Az Espresso Italia kávékapszulái különleges aromát és 100% kávét rejtenek. Az Espresso Italia „S” kávékapszula révén, nem csak otthonába, de munkahelyére is becsempészheti a Dolce Vita-át!

Napjaink technikai fejlődésének hála, ma már nem kell a kotyogó kávéfőzővel babrálni, és elfelejthetjük a szűrős kávéfőzők híg feketeleveseit is, hiszen a kávékapszuláé a jövő. A felgyorsult világ a kávéfogyasztókat is újabb kihívás elé állította.

A legtöbb munkahelyen csak néhány perces kávészüneteket engedélyeznek, ami egy régi típusú kávéfőzővel kevés lenne ahhoz, hogy a lefőzött kávét időben meg is igyuk.  De nem az az Espresso Italia „S” kávékapszulával! A kávékapszulás gépekkel könnyen, gyorsan elkészíthetjük az erőt adó kávékapszulát, és az Espresso Italia „S” kapszulás kávét nyugodtan el is fogyaszthatjuk a rendelkezésre álló időben.

Arról nem is beszélve, hogyha jó minőségű kávékapszulát választunk, nem csak a benne található koffein dobja fel a napunkat, de az ízélmény is felpörget. Az Espresso Italia „S” kávékapszula nem csak az árát tekintve a legversenyképesebb kávékapszula a mai magyar piacon, de ízvilágában is utánozhatatlan, hiszen az Espresso Italia „S”minőségében eredeti olasz kávékapszula.  Espresso Italia „S” kávékapszulákkal jól jár minden cégvezetés, minden alkalmazott, hiszen igazi motor a munkához. Árban pedig azEspresso Italia „S” a lehető legkedvezőbb megoldás.

Az Espresso Italia „S” különleges kávékapszulái minőségben jócskán maguk mögött hagynak más kávékapszula fajtákat, viszont árban kedvezőbbek.  Az Espresso Italia „S”megfizethető, de az ízélmény, amit ez a kávékapszula nyújt, az megfizethetetlen. A jóhoz pedig könnyű hozzászokni. Próbálja ki, és utána nem akar majd mást, csak azEspresso Italia „S” kávékapszulát!

Az Espresso Italia „S” kapszulás kávé egyet jelent a kávéból maximálisan kisajtolt aromaanyaggal. Már a Római Birodalom is jó példa arra, hogy Olaszország mindig is kultúrákat ötvöző és civilizációteremtő ország volt, így nem meglepő, hogy a kávékultúrája is igen magas színvonalat képvisel világszerte. Az Espresso Italia „S” kávékapszulák finomra őrölt, zamatosra pörkölt kávékapszula-csodák.

A kávékapszula a hagyományos kávéval szemben a kapszulának köszönhetően hosszan megőrzi friss és eredeti aromáját. Az Espresso Italia „S” kávékapszulából így hatóanyagban gazdagabb kávé nyerhető belőle. Az Espresso Italia „S” kávékapszula tárolása és elkészítése is sokkal praktikusabb, gyorsabb és egyszerűbb, mint a hagyományos megoldások.

A Lavazza, Nespresso, Illy, Tchibo és Mokador védett márkanevek. A kompatibilis termékeket az Espresso Italia Speciale forgalmazza, aki semmilyen direkt vagy indirekt módon nem kapcsolódik a Nestlé, Lavazza, Illycaffé és Tchibo cégekhez. Ezen kapszulák funkcionálisan kompatibilisek a megjelölt gépekhez,és nem zárják ki az eredeti kapszulák használatát.

BEJELENTKEZÉS
FACEBOOK
Híreink