Az Espresso Italia Speciale kávéról - Espresso Italia Speciale

Az Espresso Italia „S” „5 K”-ja…

… hogy tökéletes kávét kapjunk

Ahogy az életben minden jó dolognak, az Espresso Italia „S” kávékapszula varázslatának is megvan a maga receptje, ami nem más, mint az „5 K” tökéletes harmóniája: a Keverék, a Kávéőrlés, a Kávégép, a Karbantartás és a Kézbentartás.

Lássuk csak részletesebben, milyen összetevőknek köszönhető az Espresso Italia „S” minőségi kávékapszula fenséges ízvilága, ugyanakkor klasszikus presszókávé-jellege:

Keverék: Az olyan összetevők tökéletes párosítását jelenti, mint amilyen az első osztályú Arabica és a Robusta egyesítése, a Zöld Keverék és a Koffeinmentes keverék. Pontosabban azt a kimagasló minőségű kapszulás kávét, amit a pörkölési szakemberek csak ezek hibátlan társításával képesek létrehozni.

Kávéőrlés: A szinte művészi odafigyeléssel, és kúpos malomkövű kávéőrlőkkel végzett kávéőrlés szintén nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az Espresso Italia „S” kapszulás kávék fenséges ízvilága, telt aromája, krémes állaga utánozhatatlan lehessen.

Kávégép: Napjainkban a kávégép természetes kelléke lett az otthonunknak, vagy az irodánknak. Az Espresso Italia „S” kompatibilis kávékapszula jóvoltából otthonunkban vagy a munkahelyünkön sem kell lemondanunk az ínycsiklandó kávéházi minőségű kapszulás kávéról. Legyen szó pl. Nespresso, Mocca d’or, Lavazza, Brando, Illy kávégépről, azEspresso Italia „S” kompatibilis kávékapszula bármely nagyobb kapszulás kávégépbe beleillik. De, ha csak ezen múlik, akkor sem kell megtagadnia magától a minőségiEspresso Italia „S” kávékapszulákat, ha nincs megfelelő, biztonságos, nagyteljesítményű kávégépe, mivel cégünktől most kölcsönözhet.

Karbantartás: Ahhoz, hogy hosszú távon élvezhessük a saját kapszulás kávégép előnyeit, elengedhetetlen annak megfelelő karbantartása. A rendszeres tisztításon túl, elsődleges fontosságú a karbantartási munkálatok során, hogy időnként felülvizsgáljuk az automata vízszűrők működését.

Kézbentartás: A karbantartáson túl, legalább ugyanolyan fontos a kézbentartás, mert egy barista szakértő figyelmét semmi nem kerülheti el. Ő ugyanis összefüggésében látja a minőségi kávékapszula főzésének valamennyi lépését, hogy végül, az a kapszulás kávé, ami a csészébe kerül valóban olyan hibátlan, harmonikus ízvilágot és élményt garantáljon a kávé szerelmesei számára, amit csak az olasz Espresso Italia „S” kávé képes megteremteni.

A Lavazza, Nespresso, Illy, Tchibo és Mokador védett márkanevek. A kompatibilis termékeket az Espresso Italia Speciale forgalmazza, aki semmilyen direkt vagy indirekt módon nem kapcsolódik a Nestlé, Lavazza, Illycaffé és Tchibo cégekhez. Ezen kapszulák funkcionálisan kompatibilisek a megjelölt gépekhez,és nem zárják ki az eredeti kapszulák használatát.

BEJELENTKEZÉS
FACEBOOK
Híreink