Kompatibilis kávékapszulák - Espresso Italia Speciale

Az Espresso Italia Speciale a következő kávégépekbe forgalmaz kapszulákat. Kérjük válassza ki géptípusát a logóra kattintással:

Kávézni jó, kávézni élvezet. Olyan cselekedet, amelyet Magyarországon minden harmadik ember rutinszerűen nap, mint nap végez. Ha alaposabban utána számolnánk, hogy vajon egy-egy háztartás havonta mennyi költ kávéra, bizonyára több ezer forintos nagyságrendű kiadás jelenne meg. Így hát nem mindegy, hogy az általunk kiválasztott kapszulás kávé mennyibe is kerül.

Ám, ha csak az anyagi oldalát tekintjük át a dolognak, nem kapunk teljes képet. Teljes képet ugyanis akkor kapunk, ha hozzávesszük, hogy pontosan milyen minőségű kávéról van szó. Lehet ugyanis valakinek Nespresso, Lavazza vagy éppen Brando kávégépe, ha a kapszulás kávéja irreálisan sokba kerül és még csak nem is mondható felsőkategóriás produktumnak a termék.

Meg kell tehát nézni kétszer, hogy az ember végül melyik lehetőséget válassza. És itt nem csak a lakossági fogyasztókról, hanem a kis- közép és a nagyvállalkozások képviselőiről is beszélünk. Hiszen a cégvezetők, igazgatók és menedzserek elsődleges feladata a kiadások minimalizálása. nem mindegy tehát, hogy mire, mennyit adnak ki heti, havi és éves szinten egyaránt.

Természetesen a minőség itt is ugyanolyan fontos tényező, de mit szólna, ha azt mondanánk, hogy az Olaszországból származó Espresso Italia „S” kompatibilis kávékapszula magában foglalja azokat az előnyös tulajdonságokat, amely az árában és a minőségében is tetten érhetőek?

Hiszen tény, hogy az Espresso Italia „S” a hazai kapszulák árának most közel felébe kerül, valamint, hogy olyan olasz minőségi kávét testesít meg, amely fenséges ízvilágával mindenki legnagyobb megelégedettségére szolgál. Egy cseppje sem hétköznapi!

A legversenyképesebb ár és a minőség tehát garantált.

Mit jelent az, hogy az Espresso Italia „S” kávékapszula egy cseppje sem hétköznapi?

Az Espresso Italia „S” kávékapszuláit fogyasztani több hétköznapi rutin cselekvésnél. Az Espresso Italia „S” egy életérzés. Elkészíteni egy Espresso Italia „S” kávékapszulát, többet jelent a mindennapok ismételt mozdulatainál.

Egy hagyományos kávékapszulával egyformán szürke minden pillanat: Az ébresztőóra reggel belevisít a csendbe, az ember felkel, félig nyitott szemmel kitapogatja a kávéfőzőt. Mikor lefő a feketekávé, cukrot, tejet vagy tejszínhabot tesz bele, hogy finomabbnak érezhesse a hagyományos kapszulás kávé kesernyés ízét. Órájára pillantva észreveszi, hogy késésben van, felhörpinti a kapszulás kávét, és a reggeli dugóban, káromkodva eljut a munkahelyére, ahol további stressz és híg kávék várják.

Míg a hagyományos kávékapszulákkal úgy ébredhet, ahogy fentebb leírtuk, addig az Espresso Italia „S” kapszulás kávé kíméletesen, lágyan ébreszt, mint egy szerető csók.

Az Espresso Italia „S” kávékapszulával alig várja a folytatást: Reggel madárcsicsergésre ébred, nem is kell a vekker, majd a várva várt Espresso Italia „S” kávékapszula pikk-pakk készen lesz, és hamarabb üdíti fel, mint egy frissítő zuhany. Az eredeti olasz ízvilág, az Espresso Italia „S” cukor és tejszín nélkül is élvezetes, lágy. Ha Espresso Italia „S” kávékapszulával kezdi a napot, elfelejtheti az aggódást, a stresszt. Hála az Espresso Italia „S” kávékapszulának, nem zavarja a csúcsforgalom, és a sok munka sem, mert egyszerűen meríthet az olaszok fiatalos lendületéből, ami egész nap kitart az Espresso Italia „S” különleges kávékapszuláinak hála.

Ugye, hogy Ön is szívesebben ébred egy szerető csókra, és Önnek is többet ér minden hétköznapinál a különleges?
Az Espresso Italia „S” kávékapszula egy cseppje sem hétköznapi, és minden ízében eleget tesz az Ön speciális igényeinek.

A Lavazza, Nespresso, Illy, Tchibo és Mokador védett márkanevek. A kompatibilis termékeket az Espresso Italia Speciale forgalmazza, aki semmilyen direkt vagy indirekt módon nem kapcsolódik a Nestlé, Lavazza, Illycaffé és Tchibo cégekhez. Ezen kapszulák funkcionálisan kompatibilisek a megjelölt gépekhez,és nem zárják ki az eredeti kapszulák használatát.

BEJELENTKEZÉS
FACEBOOK
Híreink