Kávékapszulák

Weboldalunkon keresztül megvásárolható kilós, kétkilós és 250 g-os kiszerelésekben is az új GImoka kávé. És, aki ezt megkóstolja és kipróbálja, garantáltan nem akar majd lemondani az élményről és meg fogja tapasztalni közvetlenül, hogy egyidejűleg ezzel az átállással a pénztárcájának is jót fog tenni. 

Fontos az Ön számára a minőség? A saját érdekében áll kiadásait csökkenteni? Hiszen a Gimoka kompatiblis kávékapszula már akár holnaptól az Ön kávégépében főzheti Önnek kávéját! Működő webáruházunkban megvásárolhatóak a különféle kávékapszulák, a kávék, a Gimoka kiegészítők, a kávékapszula konverterek, valamint a kávéfőzők is. 

Mi már belekóstoltunk a Gimoka által teremtett új világba. És bátran mondhatjuk: megérte. A különbség azonnal érezhető, a pénztárcánkban pedig rövid távon több maradhat pusztán ezzel a gesztussal, hogy a Gimoka kapszulás kávé mellett döntünk.


Ki-ki a saját ízlésének megfelelően válogathat a kapszulás kávé típusai között annak megfelelően, hogy éppen a krémesebb, habosabb, lágyabb, vagy éppen az erőteljesebb, aromás változatot próbálja-e ki. Ínyenceknek és azoknak, akik kevesebbszer vagy ritkábban kávéznak, elsősorban az édesebb, lágyabb változatot ajánljuk, ám annak, akinek a kávé a mindennapok velejárója, annak a határozott, intenzív ízvilágú kapszulás kávé válhat előnyére. 

Bárhogyan is dönt, a minőség mindegyik típusnál egy és ugyanaz. Hiszen ha kávéról van szó, az olasz minőséggel aligha veheti fel bármely más márka a versenyt. Az előállítás, a technológia olyan csúcsminőséget hoz a magyar piacra a Gimoka által, amely lehetővé teszi, hogy a minőség a jó árral párosulva valamennyi hazai háztartásban kézzelfogható legyen.

Valljuk, hogy a Gimoka kávékapszula a kávézást tehát új távlatokba helyezi. Azok, akik a koffeintől ódzkodnak, megkóstolva a koffeinmentes kávét, kedvet kapnak az Indiából, Brazíliából vagy éppen az Etiópiából származó kávészemek rendszeres fogyasztására. És persze a rendszeres kávéfogyasztók is meggyőződhetnek az igazi kávé fenséges ízéről és a hozzáadott értékről, amelyet már a márka képvisel.

Azért, hogy ezt a magas minőséget hosszú távon megtartsuk, minden egyes Gimoka kávékapszula külön aromazáró tasakban kerül forgalmazásba. Így az aroma nem illan el, hanem a valódi hatás, a kávé valódi ereje hosszú távon jellemzi a kapszulás kávékat, egy-egy vendéglátói ipari helyiségben, közintézményben vagy éppen a saját otthonában. 

És ennél a pontnál el is érkezünk egy szintén fontos kérdéskörhöz. Mégpedig ahhoz, hogy kiknek is szólhat a Gimoka kapszulás kávé. Hiszen a lakossági fogyasztókon kívül vállalkozóknak is. Spórolni, megtakarítani, okosan kalkulálni a kiadásokkal nekik is éppúgy fontos, ha nem fontosabb, mint a lakossági fogyasztók számára. És, mivel kompatibilis kávékapszulákról van szó, a Lavazza, a Brando, a Nespresso vagy a Mocca d’or kávégépekbe egyaránt beleilleszthetők ezek a kávékapszulák a tőlünk kapott rozsdamentes acélgyűrűk segítségével. Néhány pillanat és már főhet is le az ínyenc, fenséges kávé egyenesen Ön vagy vendégeinek csészéibe!

Cégünk elkötelezett híve a minőségi termékeknek, így örömmel kiállunk, és bátran ajánljuk a Gimoka kávékapszulát minden kávéfogyasztó számára. 

Ha Ön is kedvet kapna valami újat kipróbálni, ha magával ragadta az olasz kávé lehetősége, akkor győződjön meg a saját szemével a Gimoka valóban legversenyképesebb áráról. Válassza ki az Önhöz legközelebb álló kávétípust és élvezze, hogy az olasz minőséget kapja meg valóban a lehető legkedvezőbb áron!

A Lavazza, Nespresso, Illy, Tchibo és Mokador védett márkanevek. A kompatibilis termékeket az Espresso Italia Speciale forgalmazza, aki semmilyen direkt vagy indirekt módon nem kapcsolódik a Nestlé, Lavazza, Illycaffé és Tchibo cégekhez. Ezen kapszulák funkcionálisan kompatibilisek a megjelölt gépekhez,és nem zárják ki az eredeti kapszulák használatát.

BEJELENTKEZÉS
FACEBOOK
Híreink