Kávékapszulák

Weboldalunkon keresztül megvásárolható kilós, kétkilós és 250 g-os kiszerelésekben is az új GImoka kávé. És, aki ezt megkóstolja és kipróbálja, garantáltan nem akar majd lemondani az élményről és meg fogja tapasztalni közvetlenül, hogy egyidejűleg ezzel az átállással a pénztárcájának is jót fog tenni. 

Fontos az Ön számára a minőség? A saját érdekében áll kiadásait csökkenteni? Hiszen a Gimoka kompatiblis kávékapszula már akár holnaptól az Ön kávégépében főzheti Önnek kávéját! Működő webáruházunkban megvásárolhatóak a különféle kávékapszulák, a kávék, a Gimoka kiegészítők, a kávékapszula konverterek, valamint a kávéfőzők is. 

Mi már belekóstoltunk a Gimoka által teremtett új világba. És bátran mondhatjuk: megérte. A különbség azonnal érezhető, a pénztárcánkban pedig rövid távon több maradhat pusztán ezzel a gesztussal, hogy a Gimoka kapszulás kávé mellett döntünk.

Bővebben: Kávékapszulák

Kapszulás kávék - Espresso Italia Speciale

Azt bizonyára Ön is tudja, hogy a mindennapi kávézásnak hazánkban is nagy múltra visszatekintő kultusza van. Hiszen kávézni jó, a kávézás pedig örömet jelent. A fenséges, lágy, könnyed, ám mégis erőteljes hatás mellett a kávézás olyan cselekedet a mindennapok során, amely egyet jelent a kikapcsolódással és a lelki, szellemi feltöltekezéssel.

Ám nem mindegy, hogy milyen minőségű kávét fogyasztunk, mint ahogyan az sem mindegy, hogy mindezt naponta milyen értékű pénzért tesszük. Mennyit vagyunk hát hajlandóak áldozni pénztárcánkból csak a kávézásra? A válaszok eltérőek lehetnek, de legyen szó a lakossági fogyasztókról, vagy éppen a kis- és középvállalkozások képviselőiről, mindenki törekszik kiadásainak minimalizálására, ezért, ha például egy kedvezőbb lehetőség adódik, érdemes máris kihasználni az adandó alkalmat egy esetleges változtatásra.

Bővebben: Kapszulás kávék - Espresso Italia Speciale

Ajándék kávékapszulák! - Espresso Italia Speciale

Van, abban valami elegancia, ahogy a hétköznapok szertartássá teszik a kávé élvezetét az életünkben. És, ha már az eleganciánál tartunk, ajánlatunk nem nélkülözheti a nagyvonalúságot sem!

Amellett, hogy igazán különleges, kényelmesen elkészíthető, friss kapszulás kávét varázsolhat a csészéjébe a lehető legkedvezőbb áron, és legkényelmesebben az Espresso Italia „S” olasz minőségi kapszulás kávénak hála, most még ingyenes házhoz szállítással is meglepjük!

Sőt! Legalább 100 darab kávékapszula vásárlása és előre utalás esetén a postaköltség ingyenes 10db ajándék kapszulát adunk.

Bővebben: Ajándék kávékapszulák! - Espresso Italia Speciale

Kompatibilis kávékapszulák - Espresso Italia Speciale

Az Espresso Italia Speciale a következő kávégépekbe forgalmaz kapszulákat. Kérjük válassza ki géptípusát a logóra kattintással:

Kávézni jó, kávézni élvezet. Olyan cselekedet, amelyet Magyarországon minden harmadik ember rutinszerűen nap, mint nap végez. Ha alaposabban utána számolnánk, hogy vajon egy-egy háztartás havonta mennyi költ kávéra, bizonyára több ezer forintos nagyságrendű kiadás jelenne meg. Így hát nem mindegy, hogy az általunk kiválasztott kapszulás kávé mennyibe is kerül.

Ám, ha csak az anyagi oldalát tekintjük át a dolognak, nem kapunk teljes képet. Teljes képet ugyanis akkor kapunk, ha hozzávesszük, hogy pontosan milyen minőségű kávéról van szó. Lehet ugyanis valakinek Nespresso, Lavazza vagy éppen Brando kávégépe, ha a kapszulás kávéja irreálisan sokba kerül és még csak nem is mondható felsőkategóriás produktumnak a termék.

Bővebben: Kompatibilis kávékapszulák - Espresso Italia Speciale
BEJELENTKEZÉS
FACEBOOK
Híreink